Column

  Vacaturebankpsychologie.nl is online!   Het initiatief voor... Lees meer >

Nieuwsbrief

Ja, ik meld mij aan als


 

Vacaturebankpsychologie.nl is online!
 

Het initiatief voor Vacaturebankpsychologie.nl is voortgekomen uit een uitgebreide inventarisatie ‘in de markt’. Daarbij is gesproken met (werkzoekende) psychologen en werkgevers. De inventarisatie had met name betrekking op de vraag of men inderdaad behoefte heeft aan een dergelijke vacaturebank. De overgrote meerderheid gaf daarbij aan dat zij dit initiatief omarmen en dat zij deze vacaturebank als een welkome aanvulling zien op hun huidige wervingskanalen. Wél gaf men aan dat men niet zozeer moeite heeft met de werving van basispsychologen. De ‘pijn’ ligt veeleer bij de werving van geregistreerde GZ-psychologen en ervaren, commerciële A&O-psychologen.
 
Ook werkzoekenden omarmen het initiatief. Zij vinden het prettig dat er één platform is waar alle vacatures voor de beroepsgroep van psychologen te vinden zijn. Zij missen namelijk op dit moment overzicht in de aangeboden vacatures. Zo zijn er de algemene, grote jobboards, jobboards van uitzendbureau’s/detacheringsbureau’s, de vacature-overzichten op websites van bedrijven/instellingen en de vacature-advertenties in nieuwsbrieven en websites van de verschillende beroepsverenigingen. Voorts missen zij actieve zoekfunctionaliteiten gecombineerd met een beroepsgroep-specifieke C.V.-database. Het moge duidelijk zijn dat bovengenoemde behoeftes het belangrijkste startpunt waren voor de ontwikkeling en lancering van www.vacaturebankpsychologie.nl.
 
Dé vacaturebank voor psychologen
Met Vacaturebankpsychologie.nl beogen we dé vacaturebank voor psychologen te zijn. Dit wordt vanzelfsprekend ondersteund door actieve, professionele (internet)marketing. Op de vacaturebank willen we naast vacatures en C.V.’s, ook columns, artikelen en bedrijfspresentaties aanbieden. Deze bijdragen zijn zowel gericht op werkzoekenden, psycholoog-ondernemers met een eigen praktijk en personeelselecteurs in de ruimste zin des woords. Daarbij kunt u denken aan artikelen over praktische fiscaal-juridische onderwerpen voor de psycholoog/ondernemer, artikelen over patientensoftware, testen en opleidingen voor de eerstelijnspsycholoog, artikelen over het voeren van selectiegesprekken, artikelen over solliciteren op internet, over nieuwe, snelgroeiende bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe collega’s, etc. Diverse bedrijven hebben inmiddels hun medewerking al toegezegd. Kopij voor nieuwe bijdragen ontvangen wij niettemin graag.
 
Voor en door psychologen
Het initiatief van Vacaturebankpsychologie.nl is opgezet voor en door psychologen. Dit betekent dat wij bij het bepalen van de inhoud en opzet van de website zoveel mogelijk willen aansluiten uitgaan van uw wensen en behoeften. Tips, aanvullingen, op- en aanmerkingen of commentaar anderszins stellen wij daarom bijzonder op prijs!
 
Kennismakingsaanbod
Het succes van Vacaturebankpsychologie.nl is volledig afhankelijk van het bereik en de respons. Wij willen daarom graag zo snel mogelijk zoveel mogelijk passende vacatures en C.V.’s kunnen aanbieden. Bij wijze van kennismaking hanteren we daarom gedurende de maanden maart en april een kennismakingskorting van 50% op alle tarieven. Bovendien zijn de eerste 20 geplaatste vacatures op de website helemaal gratis!
 
Graag vernemen wij, bij gebruik, uw positieve én negatieve ervaringen met Vacaturebankpsychologie.nl Het is namelijk onze wens onze dienstverlening hierop zoveel mogelijk aan te passen.
 
Succes met uw werving of sollicitatie!
En alvast bedankt voor uw vertrouwen in Vacaturebankpsychologie.nl!

Met vriendelijke groet,
 
 
Vacaturebankpsychologie.nl

Jochem J.H. van Rossum
jvanrossum@vacaturebankpsychologie.nl

Oude columns bekijken