Column

  Vacaturebankpsychologie.nl is online!   Het initiatief voor... Lees meer >

Nieuwsbrief

Ja, ik meld mij aan als


Beste werkgever, Welkom bij Vacaturebankpsychologie.nl, dé online vacaturebank voor psychologen. 


Vacaturebankpsychologie.nl onderscheidt zich door haar specialisme in de arbeids- en vacaturemarkt. Middels uitgebreide internetmarketing richt Vacaturebankpsychologie.nl zich specifiek op psychologenfuncties.

Als werkgever kunt u uw vacatures op vacaturebankpsychologie.nl eenvoudig plaatsen en beheren. Daarnaast kunt u toegang krijgen tot een C.V.-database waarin u zélf op zoek kunt gaan naar een geschikte kandidaat.

De voordelen
Waarom nog een advertentie in de krant plaatsen? De voordelen van werven via internet op een rij:
•    U bereikt de juiste doelgroep; 
•    Hoge respons tegen relatief lage kosten;
•    U plaatst uw vacature snel en eenvoudig;
•    De vacature heeft een lange looptijd;
•    Vacatures kunnen gemakkelijk gevonden worden op internet;
•    U heeft toegang tot de C.V.-database!

Plaats uw vacature snel en eenvoudig
In enkele stappen plaatst u uw vacature online. Kandidaten kunnen aan de hand van de zoekfunctionaliteit op de website vervolgens gericht zoeken naar vacatures die voldoen aan hun wensen en criteria. Bovendien ontvangen ingeschreven werkzoekenden maandelijks een nieuwsbrief met daarin de meest recent geplaatste vacatures. Vanzelfsprekend wordt dit alles ondersteund door actieve internetmarketing zodat vacatures doorgaans bovenaan staan bij de zoekresultaten van zoekmachines.
 
C.V.-database
Deze database bevat alleen kandidaten die werk zoeken als psycholoog. Het zoeken gaat snel en gemakkelijk. U vult de criteria in die van toepassing zijn op uw vacature en met één druk op de knop vindt u de C.V.'s die aansluiten bij uw vacature. Met eenzelfde druk op de knop benadert u vervolgens rechtstreeks de kandidaten die u geschikt acht voor uw vacature.