Column

  Vacaturebankpsychologie.nl is online!   Het initiatief voor... Lees meer >

Nieuwsbrief

Ja, ik meld mij aan als


Adverteren

Vacaturebankpsychologie.nl is een druk ontmoetingspunt dat bezocht wordt door mensen met in elk geval één gemeenschappelijk kenmerk: ze zijn actief binnen de psychologie. Bent u dat ook en wilt u uw product, dienst of opleiding onder de aandacht brengen van uw doelgroep? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om uw organisatie te promoten op Vacaturebankpsychologie.nl. Een banner met link naar uw site verhoogt het bezoek aan uw website en is bovendien goed voor uw google-ranking!
Bij plaatsing van een banner wordt u tevens de mogelijkheid geboden om een column, advertorial dan wel vakinhoudelijk artikel over uw organisatie, dienst of product op onze website te plaatsen. Deze publicatie wordt dan tevens bijgevoegd in de e-mailnieuwsbrief die maandelijks naar alle ingeschreven werkzoekenden en werkgevers verstuurd wordt.

De kosten voor een banner met publicatie zijn per periode
2 maanden
6 maanden
1 jaar€ 275,-
€ 550,-
€ 1000,-                   


Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Stuur dan een e-mail naar info@vacaturebankpsychologie.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.