Column

  Vacaturebankpsychologie.nl is online!   Het initiatief voor... Lees meer >

Nieuwsbrief

Ja, ik meld mij aan als


WERKWIJZE

De meest gemakkelijke, efficiënte en effectieve manier om mensen te werven voor uw praktijk vindt u op Vacaturebankpsychologie.nl. Het internet is immers dè plek waar mensen naar een nieuwe baan zoeken. Als u op zoek bent naar een psycholoog, dan is Vacaturebankpsychologie.nl hèt platform. Wij hebben een groeiend bereik onder werkzoekende psychologen in uw regio en ontplooien constant initiatieven om dit bereik verder uit te breiden. Door uw vacature op onze website te plaatsen, kunnen de bezoekers direct bij u solliciteren. Ook wanneer u rechtstreeks in de C.V.-bank naar geschikte wilt zoeken, bent u bij Vacaturebankpsychologie.nl op het juiste adres.

Aanmelden
Iedere werkgever kan zich geheel vrijblijvend aanmelden bij Vacaturebankpsychologie.nl voor de C.V.-nieuwsbrief. U betaalt slechts indien u vacatures wilt plaatsen dan wel (gepersonaliseerde) C.V.’s wenst in te zien. De tarieven kunt u hier bekijken. Vacatures worden in beginsel 20 weken (!) op onze website getoond.Registreren & Inloggen


Indien u een vacature wilt plaatsen, dient u zich als werkgever eerst te registreren. Nadat u dit heeft gedaan, kunt u middels uw e-mailadres en het gekozen wachtwoord inloggen. Hierna kunt u direct uw vacature plaatsen en/of toegang verkrijgen tot de C.V.-database. Wilt u graag dat wij uw vacature plaatsen? Ook dat kan. In dat geval stuurt u ons per e-mail de vacature, wij zorgen vervolgens voor de plaatsing van de vacature op de website.

Wij wensen u veel succes bij het vervullen van uw vacatures!